Private Dining

Private Dining

Een luxe restaurant ervaring voor u en uw gasten met een chef aan huis, of op locatie. DinnerTijn biedt een exclusieve, hoogwaardige culinaire beleving met bijpassend wijnarrangement. U kunt achteroverleunen en uzelf of uw vrienden/familie/relaties écht in de watten laten leggen.

Linnen, servies, bestek en glaswerk. Alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd. DinnerTijn verzorgt eventueel ook charmante bediening zodat u volledig ontzorgd kunt genieten tijdens het diner aan huis of op locatie. U kunt uw volledige aandacht richten op uw vrienden, familie of relaties. Na het diner laten wij uw keuken weer schoon en netjes achter!

DinnerTijn komt bij u langs vanaf 4 personen.

Neem contact op

MARKTMENU € 85*

Chef Tijn Pelkmans kookt in dit onderstaande menu smaakvolle en vers bereide gerechten, die zo in een Parijse bistro geserveerd kunnen worden. Zonder concessies te doen op de kwaliteit kookt de chef een betaalbaar en bourgondisch menu met ingrediënten van de lokale
markt.

  • 1 Amuse
    Brood & boter
  • Gerookte zalm
    Tomaten | pickles | notenkruid | roomkaas
  • Ravioli
    Spinazie | ricotta | salie | roomboter
  • Flat iron steak
    Bearnaisesaus | aardappelgratin | lauwwarme peulvruchten salade | Dijon vinaigrette
  • Cheesecake
    Rood fruit

Optionele tussengerechten

  • Bonbon van
    carpaccio + € 17.5
    Rundvlees | aardappelsalade | oude kaas | truffelmayonaise
  • Kaasselectie + € 10.5
    Van de markt | 3 variëteiten | kletzenbrood | appelstroop

Bijpassende wijnen

  • Aperitief + € 32.5
    Één fles mousserende wijn
  • Wijnarrangement + € 30
    Één fles bijpassende wijn | prijs per fles
  • Bierarrangement + € 6
    Één glas bijpassend bier | prijs per fles
  • Port + € 35
    Één fles port voor bij de kaas
LUXE MENU € 120*

Chef Tijn Pelkmans kookt in dit onderstaande menu gerechten van 1-sterrenniveau. Privé-chef Tijn is geïnspireerd door gerechten die hij heeft bereid in de vele gerenommeerde restaurants waar hij heeft gewerkt. Een luxe menu samengesteld door vakmanschap en met ingrediënten van hoge kwaliteit.

  • 2 Amuse
    Brood & boter
  • Zalm
    Geschroeid | ponzu | witte asperge | radijs
  • Coquilles
    Gebakken | bloemkool | koffie
  • Kalfswang
    aardappelmousseline | aardpeer |
    gepofte sjalot | rode wijnjus
  • Pure chocolade
    Gezouten karamel | mango |
    specerijen

Optionele tussengerechten

  • Ganzenleverpaté + € 22.5
    Brioche | gelei van Madeira | truffelvinaigrette
  • Kaasselectie + € 15
    van Hendrik & Marcella | 4 variëteiten | krentenwegge | appelstroop

Bijpassende luxe wijnen

  • Aperitief + € 37.5
    Één fles heerlijke crémant
  • Wijnarrangement + € 37.5
    Één fles bijpassende top wijn | prijs per fles
  • Bierarrangement + € 6
    Één glas bijpassend bier | prijs per fles
  • Port + € 35
    Één fles port voor bij de kaas
PRESTIGE MENU € 160*

Chef Tijn Pelkmans kookt in dit onderstaande menu gerechten van 2-sterrenniveau. Privé-chef Tijn presenteert met dit menu de hoogst haalbare luxe culinaire ervaring op locatie. Alle gerechten zijn uiterst geraffineerd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten van top kwaliteit.

  • 3 Amuse
    Brood & boter
  • Kingfish
    tamasu soya | paling | avocado
  • Langoustines
    Hoender ravioli | truffel | langoustine saus
  • Coquilles
    Gebakken | bloemkool | koffie
  • Mieral eend
    Ganzenlever | spitskool | Pedro Ximenez jus
  • Baba au Rum
    Muscovado suiker | tonkaboon | frambozen

Optionele tussengerechten

  • 1/2 Oosterschelde kreeft + € 35
    Witte asperges | lamsoren | dragonbotere
  • Kaasselectie + € 15
    van Hendrik & Marcella | 5 variëteiten | krentenwegge | appelstroop

Bijpassende prestige wijnen

  • Aperitief + € 75
    Één fles heerlijke champagne
  • Wijnarrangement + € 50
    Één fles bijpassende prestige wijn | prijs per fles
  • Bierarrangement + € 6
    Één glas bijpassend bier | prijs per fles
  • Port + € 62.5
    Één fles port voor bij de kaas

EXTRA

  • Charmante bediening per uur+ € 35

*Bovenstaande menu’s zijn voorbeeldmenu’s. De chef stuurt altijd menusuggesties op maat. Alle menu’s zijn aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Het is uiteraard ook mogelijk om te combineren met een wijnarrangement of optioneel tussengerecht van een ander menu. Alle prijzen zijn per persoon.

Gerookte zalm
Kalfswang
Laksa lemak
Eend
Coquilles
Ravioli langoustine
Geschroeide zalm
Brownie